Tijdschrift voor Agrarisch Recht

Over Tijdschrift voor Agrarisch Recht

Inleiding

Agrarisch recht is het enige tijdschrift dat gespecialiseerd is in het agrarisch recht. In elk nummer vindt u artikelen die direct de situatie voor uw praktijk duidelijk maken.
Dit tijdschrift biedt u wetgeving, literatuur, aankondigingen en agenda's, publicaties van het Instituut voor Agrarisch Recht én alle agrarische jurisprudentie.

Omschrijving

Een abonnement op Agrarisch recht bespaart u tijd doordat u alle relevante informatie bij elkaar hebt. U kunt bovendien nog sneller handelen en anticiperen op ontwikkelingen doordat u bijna maandelijks het laatste nieuws op uw bureau krijgt. 

Het tijdschrift verschijnt 11 maal per jaar en wordt gemaakt i.s.m. het Instituut voor Agrarisch Recht. Als abonnee ontvangt u tevens de digitale Nieuwsbrief  Agrarisch Recht.

Voor wie

Een ieder die zich met Agrarisch Recht bezig houdt.

Inhoud

In het Tijdschrift voor Agrarisch recht vindt u: 

 • heldere artikelen over actuele thema's
 • alle relevante jurisprudentie inzake agrarisch recht
 • rubriek Wetgeving en literatuur
 • aankondigingen en agenda van cursussen, vergaderingen

Prijs

De abonnementsprijs voor 2019 bedraagt € 465.  De prijs is inclusief online toegang tot het digitale archief van het tijdschrift, de digitale nieuwsbrief en exclusief btw en exclusief verzendkosten buitenland.
Abonnementen kunnen worden gestart per 1 januari van een kalenderjaar. Valt de aanvraag van een abonnement niet samen met het begin van een kalenderjaar, dan worden de reeds verschenen nummers van dat kalenderjaar alsnog verzonden en wordt de prijs van een volledige jaargang in rekening gebracht. 
Abonnementen kunnen alleen schriftelijk tot 1 december van het lopende abonnementsjaar worden opgezegd. Bij niet-tijdige opzegging wordt het abonnement automatisch voor een kalenderjaar verlengd.
Prijzen zijn excl. btw.
Prijswijzigingen voorbehouden. 

Wijziging per 1-1-2020 van de abonnementsvormen:

Vanaf 2020 is het mogelijk een, uitsluitend digitaal abonnement, af te sluiten. Dit betreft het standaard abonnement (incl. toegang tot het digitaal archief van het tijdschrift).  Desgewenst kan als extra optie tegen meerprijs nog een printversie worden verkregen.(ZONDER OPBERGBAND). Het huidige basisabonnement op de printversie komt daarmee te vervallen.

De tarieven voor 2020 worden z.s.m. gepubliceerd.

Het tijdschrift is eveneens digitaal af te nemen bij  Uitgeverij Den Hollander en te raadplegen via de content integrators Legal Intelligence en Rechtsorde bv (basistarief is voor 1-3 gebruikers = 2.4 x de abonnementsprijs van het tijdschrift). Wij merken elke medewerker van uw organisatie, die op het aan het tijdschrift gerelateerde rechtsgebied werkzaam is, aan als een gebruiker. Uitgangspunt is het aantal “specialisten” dat vermeld staat  op de website van uw organisatie.

Nieuw: digitaal informatiepakket! Voor advocatenkatoren bieden wij de mogelijkheid aan om bij digitale raadpleging een informatiepakket af te nemen. Dit pakket omvat alle tijdschrifttitels van Den Hollander, uiteraard met volledig archief met prijzen vanaf € 4.500 excl. Btw (tot 40 juristen). Alle titels zijn dan onbeperkt raadpleegbaar voor het gehele kantoor ongeacht het aantal gebruikers. De pakketprijs is gebaseerd op het totaal aantal juristen werkzaam bij uw kantoor, fiscaal juristen niet meegerekend. Wenst u daarnaast alle tijdschriften ook in papieren vorm (excl. opbergband) te ontvangen dan kan dat tegen sterk gereduceerd tarief. Indien uw interesse uitgaat naar dit pakket neem dan contact met ons op voor meer informatie.


De prijs van een studentenabonnement bedraagt € 35,- per jaar (excl. BTW)en excl. opbergband. Dit aanbod geldt alleen voor studenten in Nederland na overlegging van een kopie van een geldige collegekaart.

Deel deze pagina:

Informatie

Uitgeverij Den Hollander BV is een uitgeverij van wetenschappelijke juridische uitgaven sinds 1997 en geeft hoog gekwalificeerde specialistische tijdschriften en afgeleide producten uit die noodzakelijk zijn voor een goede beroepsuitoefening op de desbetreffende rechtsgebieden voor advocaten, rechters, wetenschappers en juristen en compliance officers bij beursgenoteerde ondernemingen, financiƫle instellingen en overheden.

 • Uitgeverij Den Hollander B.V.
 • Postadres
  Postbus 325
 • 7400 AH Deventer
 • telefoon 0570-751 225
 • fax 0570-751 220
 • e-mail info@denhollander.info
 • KvK-nummer 38024515
 • BTW-nummer NL8155.53.213B01