Tijdschrift voor Agrarisch Recht

Over Tijdschrift voor Agrarisch Recht

Inleiding

Agrarisch recht is het enige tijdschrift dat gespecialiseerd is in het agrarisch recht. In elk nummer vindt u artikelen die direct de situatie voor uw praktijk duidelijk maken.
Dit tijdschrift biedt u wetgeving, literatuur, aankondigingen en agenda's, publicaties van het Instituut voor Agrarisch Recht én alle agrarische jurisprudentie.

Omschrijving

Een abonnement op Agrarisch recht bespaart u tijd doordat u alle relevante informatie bij elkaar hebt. U kunt bovendien nog sneller handelen en anticiperen op ontwikkelingen doordat u bijna maandelijks het laatste nieuws op uw bureau krijgt. 

Het tijdschrift verschijnt 11 maal per jaar en wordt gemaakt i.s.m. het Instituut voor Agrarisch Recht. 

Voor wie

Een ieder die zich met Agrarisch Recht bezig houdt.

Inhoud

In het Tijdschrift voor Agrarisch recht vindt u: 

 • heldere artikelen over actuele thema's
 • alle relevante jurisprudentie inzake agrarisch recht
 • rubriek Wetgeving en literatuur
 • aankondigingen en agenda van cursussen, vergaderingen

Prijs

Abonnement-mogelijkheden 2022:

A.    Een persoonlijk online abonnement op een digitaal tijdschrift. De nieuwe digitale versies ontvangt u per email zodra deze online beschikbaar is. Middels een notificatie wordt u daarvan door ons desgewenst geïnformeerd. Met een persoonlijke inlogcode heeft u tevens toegang tot het digitaal archief. (basis abonnement) € 601 excl. btw. Vanaf 2023 is de nieuwsbrief Selectie & Essentie Agrarisch Recht automatisch onderdeel van het standaard abonnement  op Tijdschrift voor Agrarisch Recht. https://sene.denhollander.info/selectie-en-essentie

B.     Een kantoorabonnement. Het basistarief is voor 1-3 gebruikers = 2.9 x de abonnementsprijs (A) van het tijdschrift). Wij merken elke medewerker van uw organisatie, die op het aan het tijdschrift gerelateerde rechtsgebied werkzaam is, aan als een gebruiker. Uitgangspunt is het aantal “specialisten” dat vermeld staat op de website van uw organisatie. Voor toegang via een content integrator, zie onder E.

C.    Een additioneel abonnement op het papieren tijdschrift: € 187. exclusief btw en exclusief verzendkosten buitenland.

D.    Een abonnement op het digitaal informatiepakket. Advocatenkantoren bieden wij de mogelijkheid aan om een informatiepakket af te nemen. Dit pakket omvat alle tijdschrifttitels uiteraard met volledig archief en o.a. de boekenserie voor de Rechtspraktijk, met prijzen vanaf € 6923 excl. Btw. Alle titels zijn onbeperkt raadpleegbaar voor het gehele kantoor. De pakketprijs is gebaseerd op het totaal aantal juristen werkzaam bij uw kantoor, fiscaal juristen niet meegerekend. Indien uw interesse uitgaat naar het pakket neem dan contact met ons op voor meer informatie. Voor toegang via een content integrator zie onder E.

E.     Toegang via een content integrator is mogelijk bij opties B en D. Tijdschriften inclusief archief zijn eveneens digitaal te raadplegen via de content integrators Legal Intelligence en Rechtsorde BV.

Abonnementen kunnen worden gestart per 1 januari van een kalenderjaar. Valt de aanvraag van een abonnement niet samen met het begin van een kalenderjaar, dan wordt op aanvraag het tarief voor het lopende jaar naar rato berekend indien het abonnement ook in het jaar daaropvolgend wordt afgenomen.

Abonnementen kunnen alleen schriftelijk tot 1 december van het lopende abonnementsjaar worden opgezegd. Bij niet-tijdige opzegging wordt het abonnement automatisch voor een kalenderjaar verlengd.

 

Prijswijzigingen voorbehouden. Op al onze abonnementen zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.     

Citeerwijze:

artikelen:

TvAR 2022, nr. ... p. 000

rubriek Rechtspraak: 

TvAR 2022/8020(bijvoorbeeld)

    

Deel deze pagina:

Informatie

Uitgeverij Den Hollander BV is een uitgeverij van wetenschappelijke juridische uitgaven sinds 1997 en geeft hoog gekwalificeerde specialistische tijdschriften en afgeleide producten uit die noodzakelijk zijn voor een goede beroepsuitoefening op de desbetreffende rechtsgebieden voor advocaten, rechters, wetenschappers en juristen en compliance officers bij beursgenoteerde ondernemingen, financiƫle instellingen en overheden.

 • Uitgeverij Den Hollander B.V.
 • Postadres
  Boomkampsweg 1
 • 7245 WC Laren
 • telefoon 0570-751 225
 • e-mail info@denhollander.info
 • KvK-nummer 75960532
 • BTW-nummer NL8204.26.519B01