Tijdschrift voor Agrarisch Recht nr.
Let op! Deze editie is nog niet gepubliceerd en alleen zichtbaar voor de editiebeheerder! Klik rechts op "Editie beheren" om te publiceren.

NB: Wabo

W.Bruil

Artikel kopen € 79,00 excl. BTW

In plaats van abonneren kunt u dit artikel ook afzonderlijk kopen.

De jaarvergadering van de Vereniging voor Bouwrecht ging over het wetsvoorstel Wabo (de omgevingsvergunning). In het Tijdschrift voor Bouwrecht van maart 2009 is daarvan een verslag opgenomen. Teunissen sprak de woorden: “je moet toch eigenlijk niet goed bij je hoofd zijn als je in een periode van anderhalf jaar een ingrijpende herziening van de bouwregelgeving (op 1 april 2007), een stelselverandering in hoofdstuk 8 van de Wet milieubeheer en een vervanging van de bestaande algemene regel-amvb’s door een activiteiten-amvb (op 1 januari 2008), een geheel nieuwe Wet ruimtelijke ordening met alle aanpassingsregelgeving die daar bij hoort (op 1 juli 2008) invoert er daaroverheen nog eens een Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (op 1 januari 2009) doorheen wilt jassen. (…) het lijkt erop dat VROM tegenwoordig last heeft van ADHD”.

U heeft op dit moment geen toegang tot de volledige inhoud van dit product. U kunt alleen de inleiding en hoofdstukindeling lezen.

Wanneer u volledige toegang wenst tot alle informatie kunt u zich abonneren of inloggen als abonnee.


Deel deze pagina:

Nog niet beoordeeld

Bijlage(n)

  • Bijlagen zijn alleen beschikbaar voor abonnees.

Artikel informatie

Type
Actualia
Auteurs
W.Bruil
Auteursvermelding
Ik ben auteur van dit artikel
Onderwerp
Ruimtelijke Ordening
Datum artikel
Uniek Den Hollander publicatienummer
UDH:TvAR/5832