Tijdschrift voor Agrarisch Recht nr.
Let op! Deze editie is nog niet gepubliceerd en alleen zichtbaar voor de editiebeheerder! Klik rechts op "Editie beheren" om te publiceren.

NB: Biotechnologie

W.Bruil

Artikel kopen € 79,00 excl. BTW

In plaats van abonneren kunt u dit artikel ook afzonderlijk kopen.

De minister heeft de Kamer het Franse rapport toegestuurd over de veiligheid van de genetisch gemodificeerde (ggo)-maïs MON810, vergezeld met een brief (TK 2007-2008, 27428, nr. 107, 7 april 2008). Het rapport is opgesteld door ‘de voorlopige hoge autoriteit inzake ggo’s’. De autoriteit bestaat uit 34 leden afkomstig uit onder andere de wetenschap, de ethiek, milieu- en consumentenorganisaties, het bedrijfsleven en uit geledingen van burgemeesters en Franse regio’s. Veertien wetenschappers van deze autoriteit hebben een verklaring uitgegeven waarin zij stellen dat in het rapport niet de conclusie wordt getrokken dat er ernstige twijfels bestaan over de veiligheid van de maïs. Evenmin worden de nieuwe wetenschappelijke feiten in het rapport als negatief bestempeld, aldus de minister.

U heeft op dit moment geen toegang tot de volledige inhoud van dit product. U kunt alleen de inleiding en hoofdstukindeling lezen.

Wanneer u volledige toegang wenst tot alle informatie kunt u zich abonneren of inloggen als abonnee.


Deel deze pagina:

Nog niet beoordeeld

Bijlage(n)

  • Bijlagen zijn alleen beschikbaar voor abonnees.

Artikel informatie

Type
Actualia
Auteurs
W.Bruil
Auteursvermelding
Ik ben auteur van dit artikel
Onderwerp
Producten
Datum artikel
Uniek Den Hollander publicatienummer
UDH:TvAR/6287