Tijdschrift voor Agrarisch Recht nr.
Let op! Deze editie is nog niet gepubliceerd en alleen zichtbaar voor de editiebeheerder! Klik rechts op "Editie beheren" om te publiceren.

NB: Literatuur: subsidiegids 2009

W.Bruil

Artikel kopen € 79,00 excl. BTW

In plaats van abonneren kunt u dit artikel ook afzonderlijk kopen.

De actuele subsidieregelingen die van belang zijn voor boeren en tuinders zijn gebundeld in de nieuwe subsidiegids: Subsidiegids 2009 voor de agrarische sector, Doetinchem: Reed Business 2009 (ISBN 9054391883, 192 p.). De indeling is als volgt: (a) landelijke regelingen voor alle agrarische sectoren; (b) landelijke regelingen specifiek voor de veehouderij; (c) landelijke regelingen specifiek voor de akker- en tuinbouw; (d) regelingen waarbij landinrichting, plattelandsvernieuwing, landschap, bos, natuur en recreatie centraal staan; ( e) landelijke regelingen op het gebied van belastingen en financieringsmogelijkheden (f) regelingen van provincies, landschapsbeheer en andere subsidieverstrekkende organisaties die van regionale betekenis zijn. Doelgroep: boeren en tuinders (en hun adviseurs), het agrarisch onderwijs, de agribusiness, natuurbeheerders en anderen in de groene sector.

U heeft op dit moment geen toegang tot de volledige inhoud van dit product. U kunt alleen de inleiding en hoofdstukindeling lezen.

Wanneer u volledige toegang wenst tot alle informatie kunt u zich abonneren of inloggen als abonnee.


Deel deze pagina:

Nog niet beoordeeld

Bijlage(n)

  • Bijlagen zijn alleen beschikbaar voor abonnees.

Artikel informatie

Type
Actualia
Auteurs
W.Bruil
Auteursvermelding
Ik ben auteur van dit artikel
Onderwerp
Algemeen
Datum artikel
Uniek Den Hollander publicatienummer
UDH:TvAR/7897