Tijdschrift voor Agrarisch Recht nr.
Let op! Deze editie is nog niet gepubliceerd en alleen zichtbaar voor de editiebeheerder! Klik rechts op "Editie beheren" om te publiceren.

NB: Successiewet en inkomstenbelasting

W.Bruil

Artikel kopen € 79,00 excl. BTW

In plaats van abonneren kunt u dit artikel ook afzonderlijk kopen.

De uitgave van het Weekblad voor Privaatrecht, Notariaat en Registratie van 6 juni 2009 (WPNR/6902) is geheel gewijd aan de wijzigingen in de Successiewet en inkomstenbelasting (wetsvoorstel 31 930). De volgende artikelen zijn daarin opgenomen: B.M.E.M. Schols, ‘De nieuwe succesierechtelijke fictiebepalingen; zonneklaar of doen alsof?’; X.G.R. Auerbach, ‘Afgezonderd particulier Vermogen, naar een duaal stelsel’; J.P. Boer en R.M. Freudenthal, ‘De identiteitscrisis van de Anglo-Amerikaanse trust: afgezonderd of niet?’; S.A.M. de Wijkerslooth-Lhoëst, ‘De nieuwe bedrijfsopvolgingsfaciliteiten: Alle knelpunten opgelost?’; I.J.F.A. van Vijfeijken, ‘De nieuwe tariefstructuur en andere wijzigingen’; H.R. Bruggink en C. Vrieling, ‘Wederom aanscherping Natuurschoonwet 1928’.

U heeft op dit moment geen toegang tot de volledige inhoud van dit product. U kunt alleen de inleiding en hoofdstukindeling lezen.

Wanneer u volledige toegang wenst tot alle informatie kunt u zich abonneren of inloggen als abonnee.


Deel deze pagina:

Nog niet beoordeeld

Bijlage(n)

  • Bijlagen zijn alleen beschikbaar voor abonnees.

Artikel informatie

Type
Actualia
Auteurs
W.Bruil
Auteursvermelding
Ik ben auteur van dit artikel
Onderwerp
Fiscaal recht
Datum artikel
Uniek Den Hollander publicatienummer
UDH:TvAR/7904