Tijdschrift voor Agrarisch Recht nr.
  •  
Let op! Deze editie is nog niet gepubliceerd en alleen zichtbaar voor de editiebeheerder! Klik rechts op "Editie beheren" om te publiceren.

NB: Wabo

W.Bruil

Artikel kopen € 79,00 excl. BTW

In plaats van abonneren kunt u dit artikel ook afzonderlijk kopen.

De inwerkingtreding van de Wabo per 1 januari 2010 blijkt niet haalbaar en is met enkele maanden uitgesteld. Dat volgt uit een brief van de Minister van VROM aan de Tweede Kamer van 29 september 2009 (Kamerstukken II 2009/10, 31 953, nr. 25). De ontwikkeling van het ICT-instrument duurt langer dan verwacht (de minister hoopt dat eind dit jaar op voldoende niveau te realiseren). Verder loopt de behandeling de wet- en regelgeving in het parlement momenteel nog. De proceduretijd van het ontwerp-Bor kan zelfs nog doorlopen tot na 1 januari 2010. Om een zorgvuldige invoering van de Wabo te waarborgen, wil de minister de betrokken overheden meer tijd geven. Zij acht inwerkingtreding van de Wabo drie maanden na publicatie van de benodigde wetgeving in het Staatsblad verantwoord.

U heeft op dit moment geen toegang tot de volledige inhoud van dit product. U kunt alleen de inleiding en hoofdstukindeling lezen.

Wanneer u volledige toegang wenst tot alle informatie kunt u zich abonneren of inloggen als abonnee.


Deel deze pagina:

Nog niet beoordeeld

Bijlage(n)

  • Bijlagen zijn alleen beschikbaar voor abonnees.

Artikel informatie

Type
Actualia
Auteurs
W.Bruil
Auteursvermelding
Ik ben auteur van dit artikel
Onderwerp
Ruimtelijke Ordening
Datum artikel
Uniek Den Hollander publicatienummer
UDH:TvAR/7959