Tijdschrift voor Agrarisch Recht nr.
Let op! Deze editie is nog niet gepubliceerd en alleen zichtbaar voor de editiebeheerder! Klik rechts op "Editie beheren" om te publiceren.

NB: Besluit diervoeders

W.Bruil

Artikel kopen € 79,00 excl. BTW

In plaats van abonneren kunt u dit artikel ook afzonderlijk kopen.

De hiervoor vermelde inwerkingtreding per 1 september 2010 van verordening (EG) nr. 767/2009 van 13 juli 2009 heeft ook geleid tot aanpassing per 1 september van het Besluit diervoerders: Stb. 2010, 327. Naast technische aanpassingen (het vervangen van de verwijzingen naar de ingetrokken richtlijnen en beschikking door verwijzingen naar de nieuwe verordening), zijn er ook enkele inhoudelijke veranderingen met betrekking tot onder andere: - de vergunningprocedure voor bioproteïnen; - de onderbouwing van claims inzake diervoeders door exploitanten van diervoederbedrijven; - de aanbiedingsvorm van en reclame voor diervoeders; - de verplichte vermelding van het gewichtspercentage van verwerkte voedermiddelen in mengvoeders, - de etiketteringvoorschriften.

U heeft op dit moment geen toegang tot de volledige inhoud van dit product. U kunt alleen de inleiding en hoofdstukindeling lezen.

Wanneer u volledige toegang wenst tot alle informatie kunt u zich abonneren of inloggen als abonnee.


Deel deze pagina:

Nog niet beoordeeld

Bijlage(n)

  • Bijlagen zijn alleen beschikbaar voor abonnees.

Artikel informatie

Type
Actualia
Auteurs
W.Bruil
Auteursvermelding
Ik ben auteur van dit artikel
Onderwerp
Dieren
Datum artikel
Uniek Den Hollander publicatienummer
UDH:TvAR/8706