Tijdschrift voor Agrarisch Recht nr.
Let op! Deze editie is nog niet gepubliceerd en alleen zichtbaar voor de editiebeheerder! Klik rechts op "Editie beheren" om te publiceren.

NB: Landbouw- en Visserijraad

W.Bruil

Artikel kopen € 79,00 excl. BTW

In plaats van abonneren kunt u dit artikel ook afzonderlijk kopen.

In de serie 21501-32 zijn enkele stukken verschenen: • nr. 503 gaat over de agenda voor juli, met onder meer het werkprogramma van het Pools voorzitterschap en de EHEC-bacterie; • EHEC was ook een belangrijk onderwerp bij de raad van juni 2011 (nr. 504). Interessant is ook de discussie over meer marktmacht voor boeren. Veel concreets lijkt dat niet op te leveren. Er wordt gewezen naar de mogelijkheden van coöperaties, producentenverenigingen en telersverenigingen. Die moeten de ruimte krijgen. • Gewetensbezwaarden I&R krijgen een korting op de bedrijfstoeslag van 20%. Dat blijft zo. Het CBB heeft bezwaren van betrokkenen van tafel geveegd. (nr. 505). • De bedrijfstoeslagen 2010 zijn op 30 juni 2011 allemaal uitbetaald. In 2011 wordt met voorschotten gewerkt, maar daar zijn wel strikte voorwaarden aan verbonden (nr. 506).

U heeft op dit moment geen toegang tot de volledige inhoud van dit product. U kunt alleen de inleiding en hoofdstukindeling lezen.

Wanneer u volledige toegang wenst tot alle informatie kunt u zich abonneren of inloggen als abonnee.


Deel deze pagina:

Nog niet beoordeeld

Bijlage(n)

  • Bijlagen zijn alleen beschikbaar voor abonnees.

Artikel informatie

Type
Actualia
Auteurs
W.Bruil
Auteursvermelding
Ik ben auteur van dit artikel
Onderwerp
Europees agrarisch recht
Datum artikel
Uniek Den Hollander publicatienummer
UDH:TvAR/9331