Adverteren

  •  

Advertentietarieven per 1 januari 2023

Advertentie- en bannerplaatsingen:

Banner op de website van het desbetreffende tijdschrift:

Plaatsing gedurende 1 maand: € 2100. Meerprijs 1 maand extra: € 900.

Prijs is incl. 1 (gratis) plaatsing in de printversie van het tijdschrift op willekeurige plaats in het tijdschrift. (indien mogelijk i.v.m. verschijningsdatum van de printversie van het tijdschrift). (dit betreft uitsluitend  Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte. De overige tijdschriften verschijnen niet in printversie)

25% korting bij 1 extra plaatsing van een banner bij een 2e tijdschrift.

 

Aan te leveren materiaal en formaten:

Aan te leveren banner: 161x242 pixels

Aan te leveren advertentiemateriaal voor de printversie: certified pdf

Bladformaat: 210 x 297

Zetspiegel: Staand 1/1 180 x 270

LET OP: Indien wordt afgeweken van de zetspiegel, bestaat de mogelijkheid dat tekst bij het boren van het tijdschrift wegvalt. Uitgeverij Den Hollander behoudt zich het recht voor om advertenties, banners en bijsluiters die concurrerend zijn voor de producten van Uitgeverij Den Hollander te weigeren.

Betaling binnen 14 dagen na plaatsing.

Kortingen of betalingsvoorwaarden in standaardvoorwaarden van opdrachtgevers anders dan hierboven aangegeven worden niet geaccepteerd tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Genoemde prijzen zijn exclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden.

Deel deze pagina:

Informatie

Uitgeverij Den Hollander BV is een uitgeverij van wetenschappelijke juridische uitgaven sinds 1997 en geeft hoog gekwalificeerde specialistische tijdschriften en afgeleide producten uit die noodzakelijk zijn voor een goede beroepsuitoefening op de desbetreffende rechtsgebieden voor advocaten, rechters, wetenschappers en juristen en compliance officers bij beursgenoteerde ondernemingen, financiƫle instellingen en overheden.

  • Uitgeverij Den Hollander B.V.
  • Postadres
    Boomkampsweg 1
  • 7245 WC Laren
  • telefoon 0570-751 225
  • e-mail info@denhollander.info
  • KvK-nummer 75960532
  • BTW-nummer NL8204.26.519B01