Stappenplan aanmaken gebruikersaccount

 •  
 1. Rechts bovenin ziet u een kopje inloggen. U dient eerst te registreren!
 2. Gebruikersnaam aanmaken via Registreren (let op, dit hoeft maar eenmaal te gebeuren ook als u meerdere relatienummers heeft): 
 3. Wanneer u een gebruikersaccount heeft aangemaakt kunt u inloggen en uw relatiegegevens koppelen. (u kunt meerdere relatienummers aan 1 account koppelen). Relatienummer en controlecode heeft u nodig als u de volledige content wilt raadplegen (alleen mogelijk voor abonnees)

Registreren 

 1. U kiest uw gebruikersnaam en vult alle gevraagde gegevens in
 2. Let op dat uw e-mailadres een adres is waar u toegang toe heeft, u krijgt namelijk een verificatiemail om te bevestigen dat dit inderdaad uw adres is.
 3. Klik op "Registreren bij Den Hollander"
 4. U ontvangt een e-mail op het opgegeven adres, hierin staan verdere instructies om uw account te activeren.
 5. U kunt nu inloggen op onze website met de gekozen gebruikersnaam of uw e-mailadres en uw zojuist gekozen wachtwoord.

Om automatisch de digitale versie van het tijdschrift per e-mail te ontvangen, dient u dit als volgt in te stellen: Eerst inloggen en vervolgens op de website van het desbetreffende tijdschrift in het menu aan de linkerkant te kiezen voor E-MAIL NOTIFICATIE en aan te vinken dat u deze wenst te ontvangen. U ontvangt dan in het vervolg automatisch een e-mail met de nieuwste editie zodra deze online is gepubliceerd.

Indien u als abonnee niet (meer) beschikt over het realtienummer en de controlecode kunt u deze opvragen via info@denhollander.info

Heeft u na het lezen van deze handleiding nog steeds problemen? neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

Informatie

Uitgeverij Den Hollander BV is een uitgeverij van wetenschappelijke juridische uitgaven sinds 1997 en geeft hoog gekwalificeerde specialistische tijdschriften en afgeleide producten uit die noodzakelijk zijn voor een goede beroepsuitoefening op de desbetreffende rechtsgebieden voor advocaten, rechters, wetenschappers en juristen en compliance officers bij beursgenoteerde ondernemingen, financiƫle instellingen en overheden.

 • Uitgeverij Den Hollander B.V.
 • Postadres
  Boomkampsweg 1
 • 7245 WC Laren
 • telefoon 0570-751 225
 • e-mail info@denhollander.info
 • KvK-nummer 75960532
 • BTW-nummer NL8204.26.519B01