Kwalificeert een latent gebrek, zoals de aanwezigheid van asbest, nu wel of niet als een gebrek?
Inleiding Levert het enkele feit dat asbest in het gehuurde is verwerkt een gebrek op als bedoeld in de zin van art. 7:204 lid 2 BW? In 2005 overwoog de rechtbank Dordrecht, sector kanton dat dit wel ...