Tijdschrift voor Staatssteun

Boeken

De markt(on)macht van de overheid

De positie van de overheid ten opzichte van de markt is complex en continue aan verandering onderhevig. Dit boek is een praktische inleiding in de rechtsgebieden die de verhouding tussen de markt en overheidreguleren.

Bij de indeling van het boek is er voor gekozen om de positie van de overheid ten opzichte van de markt te beschrijven vanuit de verschillende (economische) rollen die de overheid feitelijk ten aanzien van de markt speelt: opdrachtgever, ondernemer, financier en marktmeester.

Het boek bevat daarmee een schat aan informatie voor diegenen die beroepsmatig (of anderszins) betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in de positie van de overheid in relatie tot de markt.

Dit boek is geschreven door en staat onder redactie van advocaten die, vanuit de praktijk en/of de wetenschap, zich dagelijks op het allerhoogste niveau bezighouden met de overheid, de markt en alles wat daarbij komt kijken.

Redactie:
Mr. D. van Tilborg (AKD advocaten & notarissen)
Mr. S. Bakhtari (AKD advocaten & notarissen)

Verschijningsdatum: juni 2013

prijs: € 39,- inclusief btw. (exclusief verzendkosten) Prijswijzigingen voorbehouden

aantal pagina's: ca. 228

isbn: 978-90-77847-06-0

serie: Serie voor de rechtspraktijk deel 4

Bestellen: klik hier om het boek via e-mail te bestellen.

Download hier de inhoudsopgave in pdf-formaat.

Deel deze pagina:

Informatie

Uitgeverij Den Hollander BV is een uitgeverij van wetenschappelijke juridische uitgaven sinds 1997 en geeft hoog gekwalificeerde specialistische tijdschriften en afgeleide producten uit die noodzakelijk zijn voor een goede beroepsuitoefening op de desbetreffende rechtsgebieden voor advocaten, rechters, wetenschappers en juristen en compliance officers bij beursgenoteerde ondernemingen, financiƫle instellingen en overheden.

  • Uitgeverij Den Hollander B.V.
  • Postadres
    Boomkampsweg 1
  • 7245 WC Laren
  • telefoon 0570-751 225
  • e-mail info@denhollander.info
  • KvK-nummer 75960532
  • BTW-nummer NL8204.26.519B01