Tijdschrift voor Agrarisch Recht nr.
Let op! Deze editie is nog niet gepubliceerd en alleen zichtbaar voor de editiebeheerder! Klik rechts op "Editie beheren" om te publiceren.

NB: Fiscale regelingen voor de landbouw

W.Bruil

Artikel kopen € 79,00 excl. BTW

In plaats van abonneren kunt u dit artikel ook afzonderlijk kopen.

Het kabinet ziet geen aanleiding de landbouwregeling in de omzetbelasting (de btw-landbouwregeling), de vrijstellingen voor de landbouw in de overdrachtsbelasting, alsmede de landbouwvrijstelling in de inkomstenbelasting te wijzigen. Dit volgt uit een uitvoerige brief van de minister en de staatssecretaris van Financiën aan de Tweede Kamer (Kamerstukken II 2008/09, 31 727, nr. 1, brief 26 september 2008). Het kabinet volgt daarmee de aanbevelingen uit de evaluatierapporten over voornoemde regelingen, die zijn opgesteld door het LEI (onderdeel van de Wageningen Universiteit en Researchcentrum) en de Erasmusuniversiteit Rotterdam. Deze rapporten zijn een uitvloeisel van de periodieke evaluatieverplichting van de belastinguitgaven op grond van de Regeling Preventiegegevens en Evaluatie-onderzoek.

U heeft op dit moment geen toegang tot de volledige inhoud van dit product. U kunt alleen de inleiding en hoofdstukindeling lezen.

Wanneer u volledige toegang wenst tot alle informatie kunt u zich abonneren of inloggen als abonnee.


Deel deze pagina:

Nog niet beoordeeld

Bijlage(n)

  • Bijlagen zijn alleen beschikbaar voor abonnees.

Artikel informatie

Type
Actualia
Auteurs
W.Bruil
Auteursvermelding
Ik ben auteur van dit artikel
Onderwerp
Fiscaal recht
Datum artikel
Uniek Den Hollander publicatienummer
UDH:TvAR/7316